Σούπερ Νεϊμάρ - Σκόραρε και «κέρασε» γκολ στο 2-1 της Βραζιλίας επί του Περού [βίντεο] - iefimerida.gr

Σούπερ Νεϊμάρ - Σκόραρε και «κέρασε» γκολ στο 2-1 της Βραζιλίας επί του Περού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νεϊμάρ ήταν ο φυσικός αρχηγός της Βραζιλίας μέσα στο γήπεδο και με μια μεγάλη εμφάνιση οδήγησε τη «Σελεσάο» στη νίκη 2-1 επί του Περού, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Κόπα Αμέρικα.

Οι Βραζιλιάνοι αιφνιδιάστηκαν και έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας, έδωσαν την ευκαιρία στον Κουέβα να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τη σέντρα όμως, ο Αλβες σέντραρε για τον Νεϊμάρ και ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα με καρφωτή κεφαλιά επανέφερε τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα οι Βραζιλιάνοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Περουβιανούς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί στην κόντρα. Ο Νεϊμάρ είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, μοίραζε έτοιμα γκολ για τους συμπαίκτες του όμως το 1-1 παρέμενε. Ολα αυτά μέχρι το 90ο λεπτό, όταν τροφοδότησε έξοχα τον Ντάγκλας Κόστα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους Βραζιλιάνους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Νεϊμάρ Περού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ