Μητρόπουλος: Δημοψήφισμα ή εκλογές μετά το τέλος της διαπραγμάτευσης - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Δημοψήφισμα ή εκλογές μετά το τέλος της διαπραγμάτευσης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοψήφισμα ή εκλογές μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων ζήτησε ο Αλέξης Μητρόπουλος λίγες ώρες μετά τις δραματικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπεύθυνοι για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων είναι οι δανειστές, ενώ τους κατηγόρησε ότι «τορπιλίζουν τη συμφωνία».

«Με την έπαρση ότι σε έχουν δανείσει δύο ΑΕΠ, σε θέλουν υποταγμένο αλλά ο Τσίπρας δεν θα τους το δώσει αυτό» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και έκανε λόγο για «νοοτροπία άγριας δύσης σε ένα κράτος που δανείστηκε».

Ο κ. Μητρόπουλος ενημέρωσε παράλληλα ότι ζήτησε τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις και επανέλαβε την άποψη ότι «κάναμε λάθη στις διαπραγματεύσεις και σε υπογραφές και σε κείμενα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ