Μία «ροζ» διαμαρτυρία: Οίκος ανοχής στην Αυστρία προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες αντιδρώντας στους φόρους - iefimerida.gr

Μία «ροζ» διαμαρτυρία: Οίκος ανοχής στην Αυστρία προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες αντιδρώντας στους φόρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποτέ άλλοτε μία διαμαρτυρία κατά της φορολογίας δεν ενθουσίασε τόσο το ανδρικό κοινό. Ενας αυστριακός οίκος ανοχής, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να αντιδράσει σε αυτό, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν βέβαια να σχηματιστούν ουρές μπροστά στην είσοδο της επιχείρησης, από άνδρες που ήθελαν να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη προσφορά, όπως προδίδει και η φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Oesterreich.

«Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν Είσοδος! Δωρεάν Ποτά! Δωρεάν Σεξ!» αναφέρει στον ιστότοπό του ο οίκος ανοχής Pascha του Ζάλτσμπουργκ. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Χέρμαν Μίλερ, δήλωσε ότι θα προσφέρει από την τσέπη του στις εκδιδόμενες γυναίκες το ποσό των 10.000 ευρώ το μήνα που θα χάσουν.

Ο Μίλερ, ο οποίος διαθέτει οίκους ανοχής σε άλλες τέσσερις πόλεις στη Γερμανία και την Αυστρία, έχει παραπονεθεί κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις του σε μέσα ενημέρωσης για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις τις οποίες θεωρεί τιμωρητικές για τις επιχειρήσεις του. Έχει δηλώσει πως την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε φόρους μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οίκος ανοχής Αυστρία φορολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ