Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ [trailer] - iefimerida.gr

Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ [trailer]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ερχόμενο μήνα θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ που φέρει τον τίτλο Τhe Rum Diary.

Βασισμένη στον ομώνυμο μυθιστόρημα του Hunter Thompson, η ταινία αφηγείται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα αμερικανός δημοσιογράφος (ο Τζόνι Ντεπ) την δεκαετία του 50 όταν αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να βρεθεί στο Πουέρτο Ρίκο και προσπαθεί να ενστερνιστεί το νέο τρόπο ζωής. Δουλεύοντας σε μια τοπική εφημερίδα ο Τζόνι θα αρχίσει να πίνει πολύ ρούμι, να κάνει ναρκωτικά και να έρχεται σε κόντρα με τους «πρώην πατριώτες». Το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινία υπογράφει ο Μπρους Ρόμπινσον ενώ μαζί με τον Τζόνι συμπρωταγωνιστούν οι Άμπερ Χερντ, Ρίτσαρντ Τζένκινς και Άααρον Έκχαρτ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τζόνι για να προμοτάρει τη νέα του ταινία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου του αμερικανικού Vanity Fair όπου και δήλωσε ότι αισθάνεται πως τον βιάζουν κάθε φορά που πρέπει να κάνει μια φωτογράφηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινία σινεμά Vanity Fair Johny Depp Ντεπ Rum Diary Τζόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ