Αξιωματούχος Κομισιόν στο iefimerida: Συμφωνία μόνο και με τους τρεις Θεσμούς - iefimerida.gr

Αξιωματούχος Κομισιόν στο iefimerida: Συμφωνία μόνο και με τους τρεις Θεσμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρό μήνυμα στέλνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ελληνική κυβέρνηση σημειώνοντας ότι το Σάββατο στις Βρυξέλλες θα υπάρξουν συζητήσεις και όχι διαπραγματέυσεις.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος ανέφερε στο iefimerida.gr πως «οι συζητήσεις βοηθούν πάντα ιδιαίτερα εφόσον πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Η όποια συμφωνία, όμως, θα πρέπει να γίνει με τους τρεις Θεσμούς και μετά να εγκριθεί από τους δανειστές στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

«Μπορεί να υπάρξει πρόοδος μόνο με τους τρεις Θεσμούς. Αν δεν συμφωνήσουν και οι τρεις δεν μπορεί να σημειωθεί πρόοδος» σημείωνε ο εν λόγω αξιωματούχος στο iefimerida προσθέτοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει δικό του απεσταλμένο στις Βρυξέλλες (σσ Γιάννης Δραγασάκης). Καλό είναι να υπάρχουν συζητήσεις, αλλά αυτό δεν θα είναι διαπραγμάτευση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν θεσμοί συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ