Copa America στον Stoiximan.gr - iefimerida.gr

Copa America στον Stoiximan.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί το Champions League, το ελληνικό αλλά και τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, να έχουν πλέον ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος για… μελαγχολία. Τα στερητικά σύνδρομα αυτό το καλοκαίρι θα αποφευχθούν καθώς από την Παρασκευή το βράδυ (11/06) και μέχρι τον τελικό της 4ης Ιουλίου, το Copa America θα παίζει μπάλα στον Stoiximan.gr.

Οι έννοιες θέαμα και Copa America είναι συνυφασμένες στο μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων, με το έντονο ταπεραμέντο των Λατίνων να προδιαθέτει για μεγάλα ντέρμπι με τεράστια ένταση σε μία παραδοσιακά αυθεντική από κάθε άποψη διοργάνωση.

Mε τους ταλαντούχους λατίνους που δεν έχουν κλείσει τα συμβόλαιά τους για τη νέα σεζόν να έχουν μία τεράστια ευκαιρία να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα Ευρωπαϊκών και Ελληνικών συλλόγων, οι συγκινήσεις αναμένονται έντονες.

Ειδικότερα τι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη του Stoiximan.gr:

Mη χάσεις λεπτό της δράσης. Παρακολούθησε ολόκληρη τη διοργάνωση σε live streaming στον Stoiximan.gr. Περισσότερες από 120 αγορές σε κάθε αναμέτρηση για pre-event και live στοιχηματισμό. Τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μεταξύ άλλων και αγορές που προσφέρει μόνο ο Stoiximan.gr, όπως:

Θα σκοράρει τερματοφύλακας;
Θα σημειωθεί γκολ με σουτ πίσω από τη σέντρα;
Θα σκοράρει με κεφαλιά ο Μέσι στο τουρνουά;

Αναμετρήσεις με 0% γκανιότα και τις κορυφαίες αποδόσεις παγκοσμίως *αφορά την αγορά 1-Χ-2 πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ακολουθούν συγκεκριμένα οι αγώνες στους οποίους είναι διαθέσιμη η προσφορά: Xιλή – Ισημερινός, Μεξικό – Βολιβία, Αργεντινή – Παραγουάη, Βραζιλία – Περού, Χιλή – Παραγουάη.
Δυνατότητα για «κλείσιμο στοιχήματος» με τη λειτουργία Cash Out.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ copa america stoiximan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ