Γιούνκερ: Πιθανόν να ξαναμιλήσω στο τηλέφωνο με τον Τσίπρα τις επόμενες ημέρες - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Πιθανόν να ξαναμιλήσω στο τηλέφωνο με τον Τσίπρα τις επόμενες ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να αποσύρει την ομάδα του από τις Βρυξέλλες δεν σημαίνει πως το Ταμείο έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια εξεύρεσης συμφωνίας με την Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλoντ Γιούνκερ.

H απόφαση του ΔΝΤ να αποσύρει την ομάδα του από τις Βρυξέλλες δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα, είπε την Παρασκευή ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
«Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μεταφράσει την κίνηση του ΔΝΤ σαν απόφαση να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις», είπε ο κ. Γιούνκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Παράλληλα ο κ.Γιούνκερ είπε πως θα ξαναμιλησει με τον Αλέξη Τσίπρα: «Είχα εκτεταμένη συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό χθες το βράδυ και πιθανόν θα το ξανακάνω στις επόμενες ημέρες... νομίζω ότι μια λύση είναι απαραίτητη», πρόσθεσε.

«Μίλησα επί μακρόν με τον Έλληνα πρωθυπουργό χθες το βράδυ και πιθανότατα θα το ξανακάνω τις επόμενες ημέρες... νομίζω πως μια λύση είναι απαραίτητη», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ