Οριστικό: ΑΕΚ και Δέλλας συνεχίζουν μαζί και στην Super League - iefimerida.gr

Οριστικό: ΑΕΚ και Δέλλας συνεχίζουν μαζί και στην Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από συζητήσεις αρκετών ωρών, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμφώνησαν σε όλα με τον Τραϊανό Δέλλα και ο «Κολοσσός» αναλαμβάνει την ΑΕΚ στη μεγάλη επιστροφή.

Μετά την μεσημεριανή συνάντηση του Δέλλα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ακολούθησε και αυτή του τεχνικού της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «Τίγρης» πήγε στα Σπάτα και τα είπε για αρκετές ώρες με τον Δέλλα, ενώ συμμετοχή είχε και ο Μπάγεβιτς.

Ο προπονητής που ανέλαβε την ΑΕΚ από την Γ' εθνική και την επανέφερε στην Super League ανέλυσε το πλάνο του για την επιστροφή, είπε τα «θέλω» του στην διοίκηση η οποία και συμφώνησε να συνεχίσει μαζί του. Αλλωστε, ο Μελισσανίδης ήταν αυτός που επέλεξε τον Δέλλα για την μεγάλη επιστροφή και απομένει τώρα να τον στηρίξει με μεταγραφές ουσίες και κάνοντας αυτά που ζήτησε ο προπονητής της Ενωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εξέδωσε ανακοίνωσε, αλλά ενημέρωσε μέσω των επίσημων προφίλ της στα social media με την φράση «ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ!» και φωτογραφία του Ελληνα τεχνικού από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέτος για το Κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οριστικό: ΑΕΚ και Δέλλας συνεχίζουν μαζί και στην Super League | iefimerida.gr 0


Αργότερα έβγαλε και ανακοίνωση που ανέφερε «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέλλας αεκ ΠΑΕ Μελισσανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ