ΑΕΚ: Τα είπαν Δέλλας – Μπάγεβιτς, ενημέρωση σε Μελισσανίδη - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τα είπαν Δέλλας – Μπάγεβιτς, ενημέρωση σε Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα που θα καθορίσει το μέλλον στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Σπάτα.

Για περισσότερη από μιάμιση ώρα ο εκτελεστικός διευθυντής και ο προπονητής της Ενωσης συζήτησαν διεξοδικά για το μέλλον. Ηταν η πρώτη επαφή ενόψει της νέας χρονιάς και της προοπτικής ανανέωσης της συνεργασίας του Δέλλα με την ΑΕΚ έπειτα από τη διετία που προηγήθηκε.

Ο τεχνικός της Ενωσης ανέλυσε τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά, με τον Μπάγεβιτς να ακούει τι είχε να του πει ο «Τράι». Θα ακολουθήσει ενημέρωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και εν συνεχεία θα αποφασιστεί αν μείνει ή όχι ο Δέλλας στην θέση του προπονητή. Κάτι που πρόκειται να γίνει αρκετά σύντομα, καθώς την Δευτέρα 6 Ιουλίου αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Σε λιγότερο από ένα μήνα δηλαδή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέλλας Μπαγεβιτς αεκ συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ