Απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας στα φαρμακεία - iefimerida.gr

Απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας στα φαρμακεία

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με υπουργική απόφαση πλέον οι φαρμακοποιοί που το επιθυμούν μπορούν να ανοίγουν σε πλήρες ωράριο τα απογεύματα αλλά και τα Σάββατα.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση: «για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και τη διευκόλυνση στην εξυπηρέτηση του κοινού, που έχουν ανάγκη φαρμάκων, ορίζεται το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων για όλες τις ώρες του Σαββάτου και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας - Τετάρτης ή της Τρίτης - Πέμπτης κατά περίπτωση, καθώς και για όλες τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις». Τέλος στα φάρμακα με πίστωση προς τους ασφαλισμένους πολλών ταμείων από την 1η Νοεμβρίου αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί.

Με αυτό τον τρόπο αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης για πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων. Οι φαρμακοποιοί είναι αντίθετοι στην πρόταση της κυβέρνησης για περαιτέρω απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων με λειτουργία αντί του καταλόγου των εφημεριών, του 1/3 των φαρμακείων (και επιπλέον αυτών όποιου ακόμη επιθυμεί να λειτουργήσει) εναλλάξ Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα καθώς και το Σάββατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ