«Τρέχει» για προπονητή ο Ολυμπιακός - Φαβορί ο Φραν Εσκριμπά - iefimerida.gr

«Τρέχει» για προπονητή ο Ολυμπιακός - Φαβορί ο Φραν Εσκριμπά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας του με τον Βίτορ Περέιρα και πλέον οι ερυθρόλευκοι «τρέχουν» για τον επόμενο τεχνικό προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Η ΠΑΕ με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε αυτό που αναμενόταν εδώ και ημέρες. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βίτορ Περέιρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πλέον ψάχνει τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Φραν Εσκριμπά. Ο τεχνικός της Ελτσε είναι αυτός που βρίσκεται στη θέση Νο1 της λίστας των φαβορί καθώς το προφίλ του 50χρονου ταιριάζει απόλυτα στο μοντέλο που θέλουν να συνεχίσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Μαζί με τον Εσκριμπά, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κλείσει και τη θέση του επιθετικού. Αν τελικά αυτός είναι ο εκλεκτός, τότε δεν αποκλείεται να φέρει πακέτο μαζί του στην Ελλάδα τον Ζόνατας, ο οποίος σημείωσε 14 γκολ φέτος στην Ισπανία.

Ενα άλλο όνομα, το οποίο παίζει ψηλά για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Γάλλου Ρενέ Ζιράρ. Ωστόσο η συκγκεριμένη περίπτωση δεν δείχνει αυτή την στιγμή «δυνατή» αφού ναι μεν ο Ζιράρ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα ήθελαν στον Ολυμπιακό όμως ξεκάθαρη επιθυμία των διοικούντων είναι να μην αλλάξουν κάτι από την συνήθεια που τείνει να γίνει... αγαπημένη, αυτή της πρόσληψης Ισπανού τεχνικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός φραν εσκριμπα προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ