Βενιζέλος: Αποχωρώ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πικραμένος - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Αποχωρώ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πικραμένος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.Ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στην εκπομπή Online του Mega, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι διαπραγματεύεται με βάση τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, σημειώνοντας ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό τάζοντας παραδείσους.

Επανέλαβε την άποψη ότι το mail Χαρδούβελη είναι παιδική εκδρομή σε σχέση με την ελληνική πρόταση εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα ληφθούν νέα σκληρά μέτρα.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως δεν πιστεύει στην αριστερή παρένθεση, αλλά δεν απέκλεισε τις εκλογές λόγω των αναταράξεων ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφορικά με το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι κανένας ψηφοφόρος του κόμματος δεν θέλει να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος επιλογή, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχουν ευθύνη οι πολίτες, αλλά όσοι τους είπαν ψέμματα.
Για τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως πληρώνει το κόστος των πολύ δύσκολων αποφάσεων που έλαβε τα προηγούμενα χρόνια και άφησε αιχμές για τη διακυβέρνηση Καραμανλή, λέγοντας πως τότε γιγαντώθηκε το δημόσιο.

Δήλωσε, πάντως, ότι αποχωρεί πικραμένος από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ γιατί «έδωσα μάχη τα τελευταία χρόνια, αλλά οι πολίτες δεν το είδαν αυτό». «Υπάρχει η εικόνα πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει μόνο να ασκεί εξουσία, αλλά ουδέποτε θέλησα τις κυβερνητικές καρέκλες». Σημείωσε πως οι πολίτες ήταν αυστηροί με το ΠΑΣΟΚ, αλλά επιεικείς με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα περί ελέγχου κεφαλαίων, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να ζήσει η Ελλάδα καταστάσεις όπως η Κύπρος.

Χαρακτήρισε δε το ενδεχόμενο παράτασης του ελληνικού προγράμματος ως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ