Ντάισελμπλουμ: Οι τελευταίες προτάσεις της Ελλάδας δεν ήταν υψηλών στάνταρντ - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Οι τελευταίες προτάσεις της Ελλάδας δεν ήταν υψηλών στάνταρντ

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανή είναι η επίτευξη συμφωνίας, μεταξύ Αθήνας και δανειστών, εγκαίρως για το επόμενο Eurogroup που θα γίνει στις 18 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ομως, ο Ολλανδός προειδοποίησε ότι ο χρόνος τελειώνει γρήγορα και οι Θεσμοί θα χρειαστούν χρόνο για να αξιολογήσουν τις νέες προτάσεις που μπορεί να κάνει η Αθήνα.

Πάντως, ο επικεφαλής του Eurogroup δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις νέες ελληνικές προτάσεις. «Είμαστε ακόμη ανοιχτοί σε σοβαρές εναλλακτικές, αλλά εκείνες που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν αρκετά υψηλών στάνταρντ», πρόσθεσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι.

«Στις τελευταίες συζητήσεις που είχα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Αλέξη Τσίπρα ξεκαθαρίσαμε ότι υπάρχει περιθώριο για εναλλακτικά μέτρα, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να χουν νόημα, γιατί η Ελλάδα πρέπει να γίνει ξανά οικονομικά ανεξάρτητη», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για ένα τρίτο πρόγραμμα προς την Ελλάδα, ο Ολλανδός απάντησε ότι δεν μπορεί να συζητήσει το μέλλον αν οι διαπραγματεύσεις δεν καταλήξουν σε συμφωνία για το τι θα γίνει σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέρουν Ντάισελμπλουμ Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ