Αγιαξ καλεί Καρέλη - Καταθέτουν πρόταση οι Ολλανδοί ύψους 4 εκ. ευρώ - iefimerida.gr

Αγιαξ καλεί Καρέλη - Καταθέτουν πρόταση οι Ολλανδοί ύψους 4 εκ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 4 εκ. ευρώ είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Αγιαξ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Οπως αναφέρουν τα ολλανδικά δημοσιεύματα, ο Αγιαξ έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη και είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού.

Βέβαια ο «Αίαντας» δεν παίζει μόνος του αφού για τον διεθνή άσο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους η Λιλ, η Τορίνο και η Παλέρμο. Ωστόσο, στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η πρόταση του Αγιαξ προς τις οικονομικές απολαβές του Καρέλη, θα είναι τέτοια που ο παίκτης δεν θα μπορεί να αρνηθεί, πιέζοντας ουσιαστικά και αυτός για τη μεταγραφή του.

Στον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση. Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν οριοθετήσει το ποσό των 5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ωστόσο είναι βέβαιο πως ακόμη και αν φτάσει πρόταση κατά 1 εκ. λιγότερο, δύσκολα θα πουν όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός νικος καρελης Άγιαξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ