Κουτσούμπας: Ετοιμάζουν νέα αντιλαϊκή συμφωνία - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Ετοιμάζουν νέα αντιλαϊκή συμφωνία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τόσο τα ραβασάκια τα χτεσινά, όσο και τα σημερινά σουρτα - φερτα του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης με τους εταίρους ετοιμάζουν τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία, μια νέα λαιμητόμο κατά των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων.

Αυτό δήλωσε, την Τετάρτη, από το Δίστομο ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών και πρόσθεσε: «Χρειάζεται εδώ και τώρα παλλαϊκός πανεργατικός αγώνας σε όλη τη χώρα, όλου του λαού μας, της νεολαίας, έτσι ώστε να καταργηθούν οριστικά τα μνημόνια, οι εφαρμοστικοί τους νόμοι, να υπάρξει ανάκτηση των απωλειών του λαού μας από την κρίση».

«Να μην υπάρξει», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, «καμία νέα αντιλαϊκή συμφωνία, σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους».

«Αυτή είναι η πρόταση του ΚΚΕ και για αυτό να δώσουμε όλοι αύριο το παρών στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα στα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή ήδη πάνω από 600 πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις της εργατικής τάξης και του υπόλοιπου μαζικού λαϊκού κινήματος», κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ