Με απουσίες στον 2ο τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Με απουσίες στον 2ο τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός καλείται αύριο (19:30) στο ΟΑΚΑ να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ.

Ο Εστέμπαν Μπατίστα δεν πρόλαβε το χρόνο και δε θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό το δεύτερο μεγάλο τελικό της Basekt League κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Ο διεθνής Ουρουγουανός σέντερ ακολούθησε ξανά την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού του ψηλού, ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής.

Έτσι, το βάρος θα πέσει ξανά στους Μαυροκεφαλίδη και Φώτση κάτω από τα δύο καλάθια, με τη συμπαράσταση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Μόνο ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο την Τετάρτη στον Ολυμπιακό, αφού δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στην ποδοκνημική και αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το δεύτερο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν για το 2-0 στη σειρά.

Το παρών» στο ΣΕΦ έδωσαν οι δύο διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν την προπόνηση της ημέρας, δείχνοντας τη στήριξή τους στην ομάδα και έδωσαν σύνθημα νίκης στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός τελικός ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ