Βέμπερ: Οι Ελληνες είναι προκλητικοί και παίζουν με τη φωτιά - iefimerida.gr

Βέμπερ: Οι Ελληνες είναι προκλητικοί και παίζουν με τη φωτιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, ο επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ καταφέρθηκε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης και την κατηγόρησε ότι ευθύνεται για το αδιέξοδο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Αρχικά ο κ. Βέμπερ μίλησε για την αλλαγή στάσης ου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ που πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την αναβλητικότητα της ελληνικής πλευράς. Από τη μεριά του ο κ. Βέμπερ είπε πως μπορεί να καταλάβει απόλυτα τον εκνευρισμό του κ. Γιούνκερ και το γεγονός ότι έχασε πλέον την υπομονή του.

Παράλληλα επισήμανε πως οι Έλληνες παίζουν με τη φωτιά και ότι εμφανίζονται προκλητικοί στην εν εξελίξει διαπραγμάτευση με τους θεσμούς. Για να καταλήξει: «Όλοι θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, αλλά προϋπόθεση για να υπάρξει μια συμφωνία είναι να παρουσιαστούν προτάσεις που θα οδηγούν σε ισορροπημένους και αξιόπιστους προϋπολογισμούς. Το έκαναν οι άλλες χώρες, πρέπει να το κάνει και η Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ