Τα ζώδια της Τρίτης 9 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 9 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σε εσάς τους Κριούς πρέπει να τονίσω ότι ο Ουρανός δεν επηρεάζει πλέον με αλλαγές όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 5–6 Απριλίου, όπως πολύ συχνά σας έλεγα! Αυτοί που επηρεάζεστε τώρα είστε όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 9-10 Απριλίου, καθώς σας δημιουργείτε η ανάγκη να αλλάξετε πολλά από τη ζωή σας ενώ μπορεί να δημιουργήσετε νέες φιλίες με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στη ζωή σας. Ενδεχομένως κάποια θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας πιέζουν και να κάνετε και κάποιες συζητήσεις πάνω σε αυτό. Παρόλα αυτά, όσοι είστε γεννημένοι τον Μάρτιο διάγετε μια περίοδο που η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να σας δίνει πολλά, ενώ και ο Δίας στέκεται επίσης ευνοϊκός για την συναισθηματική σας ζωή αλλά και τα σχέδιά σας. Έτσι λοιπόν, και εν μέσω οικογενειακών εντάσεων, μπορείτε να προωθήσετε σχέδια που έχουν σχέση με την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, μιας και εσείς φαίνεται να κάνετε κάποιες υπερβολές σε οικογενειακό, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Σήμερα, μπορεί να έχετε διαφωνίες με κάποιους φίλους ή γενικότερα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε τα οικονομικά σας. Θα κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι ή την ακίνητή σας περιουσία, με τους τομείς αυτούς (σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία) να είναι σημείο αναφοράς για πολλούς πολλούς μήνες!

Δίδυμοι

Τα πράγματα είναι εντελώς αντιφατικά για εσάς τους Διδύμους, με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει ανακατατάξεις σε όσους είστε γεννημένοι τον Μάιο, ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιες ασάφειες στα επαγγελματικά θέματα όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 10-12 Ιουνίου. Παρόλα αυτά, είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, έστω και εν μέσω «πολεμικών» καταστάσεων, με τους φίλους σας να σας προσφέρουν την στήριξη και την βοήθειά τους, ίσως όμως να σας φέρνουν και κάποια εμπόδια. Είναι μια ευχάριστη περίοδος γενικότερα, έστω και αν στη διάρκειά της δεν φαίνεται τα σχέδιά σας να βρίσκουν οριστικές λύσεις.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου η εποχή αυτή είναι αρκετά πιεστική για όσους έχετε γεννηθεί από τις 10 Ιουλίου και μετά, με κάποιες καταστάσεις να είναι έτοιμες να αλλάξουν. Προσέχετε τον τρόπο που θα χειριστείτε τα σχέδια που έχετε τόσο σε οικονομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα θα πρέπει να διευθετήσετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας, και αποφύγετε να προκαλέσετε σχόλια.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε σε μια δυνατή και σημαντική περίοδο, μια περίοδο που με δυναμισμό μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας! Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω 8-10 Αυγούστου, τα ταξίδια στο εξωτερικό οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και τα νομικά ή διαδικαστικά θέματα φαίνεται να προχωρούν, έστω και με κάποιες εμπλοκές. Σήμερα, σας απασχολεί ιδιαίτερα ένα σχέδιο που έχετε για τα οικονομικά σας. Όσοι είστε γεννημένοι τον Ιούλιο, το διάστημα αυτό μπορείτε να καταφέρετε πολλά!

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι διάγετε μια περίεργη περίοδο, με την Σελήνη απέναντί σας να φέρνει εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου αυτόν τον καιρό διαδραματίζονται κάποιες αλλαγές, με τις μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες να ευνοούνται. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας φορτίσει. Αποφύγετε τις διενέξεις με πρόσωπα κύρους γιατί μάλλον δεν θα είστε εσείς οι κερδισμένοι. Τα πράγματα διορθώνονται αργότερα, για αυτό καλό θα είναι να περιμένετε λίγο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Οκτωβρίου θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ακόμη και στην συναισθηματική σας ζωή. Ένα ταξίδι, νομικά και διαδικαστικά θέματα, αλλά και ότι έχει σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια φαίνεται να ευνοούνται. Τα πράγματα είναι αντιφατικά γενικότερα για όσους έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, καθώς από τη μια πλευρά θέλετε να κάνετε αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, από την άλλη όμως άλλα γεγονότα σας παρουσιάζονται. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπερδεμένοι ανάμεσα στο παρόν και στο μέλλον. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει ένα νέο δρόμο.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως, ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα μπορεί να σας φορτίσει. Ένα θέμα προωθείται. Γενικότερα βρίσκεστε σε μια περίοδο που τα επαγγελματικά σας αλλά και η κοινωνική σας ζωή μπορεί να έχουν κάποιες απρόβλεπτες και πολύ σημαντικές εντάσεις! Ακόμη και αν δεν είναι εντάσεις, μπορεί να είναι υπερβολές οι οποίες θα σας εκθέσουν. Προσοχή λοιπόν!

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες τα πράγματα είναι αντιφατικά, με τα οικογενειακά σας θέματα να σας φορτίζουν, ενώ και ο Άρης δημιουργεί ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γενικότερα όμως τόσο εσείς του Νοεμβρίου, όσο και, πολύ περισσότερο, εσείς του Δεκεμβρίου είστε ωφελημένοι, καθώς έστω και εν μέσω εντάσεων τα πράγματα φαίνεται ότι οδηγούνται σε μια πολύ καλύτερη εποχή, με αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι μπορείτε σήμερα να προωθήσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, έστω και εν μέσω εντάσεων. Στον χώρο της υγείας ή της εργασίας σας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, ενώ αλλιώς είναι τώρα η συναισθηματική σας ζωή και αλλιώς θα τη δείτε σε ένα-δυο μήνες.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου ίσως σήμερα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα, ενώ γενικότερα βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο, με τα πράγματα να βελτιώνονται από στιγμή σε στιγμή, και αυτό θα το δείτε ειδικά ως το τέλος Ιουλίου. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ οι σχέσεις σας βελτιώνονται.

Ιχθείς

Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, για εσάς τους Ιχθύς δεν παύουν να υπάρχουν εντάσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαρτίου. Εκεί που θα πρέπει να στρέψετε τώρα το βλέμμα και το ενδιαφέρον σας είναι σε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο ως το τέλος Ιουνίου θα το δείτε να βελτιώνεται. Ο χώρος της εργασίας κρύβει πολλά, τόσο για τα συναισθηματικά όσο και για τα οικονομικά σας και ενδεχομένως να μπορούσατε να στηριχτείτε σε αυτό.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ