Καταγγελία του Παναθηναϊκού για επεισόδια στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Καταγγελία του Παναθηναϊκού για επεισόδια στο ΣΕΦ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε, όπως ανακοίνωσε, σε καταγγελία προς κάθε αρμόδιο φορέα σχετικά με επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή στο ΣΕΦ και δεν καταγράφηκαν, όπως υποστηρίζουν, από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Επίσης, επικαλείται τα δημοσιεύματα στον Τύπο περί «δολοφονικής επίθεσης» σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» μέσα στο χώρο του σταδίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε καταγγελία προς κάθε αρμόδιο φορέα σχετικά με επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή στο ΣΕΦ και δεν καταγράφηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα, καθώς επίσης και για τα δημοσιεύματα στον Τύπο περί «δολοφονικής επίθεσης» σε βάρος του Εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» μέσα στο χώρο του σταδίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ