Βαρουφάκης: Χωρίς αναδιάρθρωση χρέους το Grexit θα έρθει το 2021 - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Χωρίς αναδιάρθρωση χρέους το Grexit θα έρθει το 2021

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στην ημερήσια έκδοση του Spiegel παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, στην οποία μιλάει για την ανάγκη αναδιάρθρωσης χρέους, ενώ, ρίχνει ξανά την ευθύνη στους Θεσμούς.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο, υποστηρίζει ότι η πρόταση των δανειστών δεν περιέχει λύση για το χρέος κάτι που, κατά τον ίδιο, τορπιλίζει τις συνομιλίες για εξεύρεση συμφωνίας.

Ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε μάλιστα ότι «μια τέτοια πρόταση γίνεται μόνο εάν κάποιος δεν θέλει συμφωνία».

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί μια αποστροφή του για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε στο περιοδικό ότι αν δεν υπάρξει πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του χρέους και ένα επενδυτικό πρόγραμμα η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να αναπτυχθεί. «Κάτι τέτοιο απλά θα αναβάλει το Grexit μέχρι το 2021 και καμία εταιρία δεν θα επενδύσει στη χώρα προσθέτει» ο υπουργός Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης Spiegel grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ