Χουντής: Ο Γιούνκερ εξυπηρετεί συμφέροντα -Τουριστικά είναι φιλέλληνας - iefimerida.gr

Χουντής: Ο Γιούνκερ εξυπηρετεί συμφέροντα -Τουριστικά είναι φιλέλληνας

Φωτογραφία:  Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από φίλος εχθρός έγινε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την ελληνική κυβέρνηση. Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί είναι η σφοδρότατη επίθεση του Νίκου Χουντή κατά του κ. Γιούνκερ.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο Star είπε: «Tουριστικά ο Γιούνκερ είναι φιλέλληνας. Στην ουσία εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Και εμείς έχουμε απογοητευτεί από τον κ. Γιούνκερ και όλους όσοι λένε ότι βλέπουν φιλικά την Ελλάδα».

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε την Κυριακή πως μολονότι ο Eλληνας ηγέτης δεσμεύθηκε για την αποστολή των ελληνικών προτάσεων έως την Πέμπτη, στη συνέχεια ανέβαλε κατ' επανάληψη την υποβολή τους, με συνέπεια οι Βρυξέλλες να μην έχουν λάβει τίποτα. Επισήμανε πως πριν από τις συναντήσεις της επόμενης εβδομάδας οι εταίροι θα πρέπει να έχουν μελετήσει σε βάθος τις θέσεις τις ελληνικής πλευράς, προκειμένου να γίνει το επόμενο βήμα στη διαπραγμάτευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ Νίκος Χουντής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ