Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας - iefimerida.gr

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας κατέθεσαν στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για το περιβόητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2013, το οποίο έληξε με σκορ 3-0 υπερ των ερυθρόλευκων. Και στους τρεις επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο νυν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπάρμπας κλήθηκε να καταθέσει, όπως και οι υπόλοιποι για το περιβόητο Ολυμπιακός – Βέροια 3-0. Ο Μπάρμπας παρέμεινε στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, από τον οποίον του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο δικηγόρος του Κώστα Μπάρμπα, Ζαχαρίας Κεσές, μετά την απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα ανέφερε πως ο πελάτης του στο ματς με τον Ολυμπιακό έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του και αρνήθηκε ότι συνέβη το παραμικρό.

«Απαντήσαμε σε ό,τι ερωτηθήκαμε. Ο πελάτης μου δεν έχει τίποτα να κρύψει. Προχωράμε, ότι είχαμε να συνεισφέρουμε στην υπόθεση το έχουμε συνεισφέρει», είπε ο εκπρόσωπος του Μπάρμπα αρχικά, ενώ για το αν ξαφνιάστηκε για τον περιοριστικό όρο που επιβλήθηκε στον πελάτη του, ανέφερε: «Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να του επιβληθεί, αλλά δεν μας απασχολεί αυτό. Ο πελάτης μου έκανε ό,τι μπορούσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά τον Μπάρμπα, κατέθεσε στον Γιώργο Ανδρεάδη ο Δημήτρης Αμαραντίδης για περίπου μισή ώρα και ήταν αξιοσημείωτο πως βρέθηκε στην Ευελπίδων χωρίς δικηγόρο. Στον Αμαραντίδη επιβλήθηκε ο ίδιος περιοριστικός όρος! Τέλος, τρίτος το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς πέρασε ο Ηλίας Ιωάννου και μετά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου μαζί με τον Γιώργο Ανδρεάδη αποφάσισαν να του επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Πάντως, ο νυν παίκτης του Αλίμου αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ξεκίνησε από τις καταθέσεις του τότε προπονητή της ομάδας της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Νίκου Γεωργέα, σύμφωνα με τις οποίες ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, είπε στους παίκτες να χάσουν 3-0 από τους «ερυθρολεύκους» στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ