Στο 50-50 η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Στο 50-50 η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την Τετάρτη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League ωστόσο μια αγωνιστική πριν το τέλος, «καθάρισε» και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κατηγορία. Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε έναν μίνι απολογισμό στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για την παραμονή του.

Μπορεί το θέμα που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του τον προηγούμενο μήνα να μην πήρε έκταση όμως όλα δείχνουν ότι μετά το τέλος της σεζόν και επίσημα το βράδυ της Τετάρτης, θα υπάρξει συζήτηση για το μέλλον της ΑΕΚ. Ο Δέλλας ρωτήθηκε αν θα παραμείνει στο τιμόνι της Ένωσης και απάντησε «Δεν ξέρω» ενώ διευκρίνισε ότι θα ακολουθήσει συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα, εννοώντας προφανώς τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι πως δεν πρόκειται η συγκεκριμένη υπόθεση να μετατραπεί σε σήριαλ και σύντομα θα υπάρξουν νέα. Είτε μείνει ο Δέλλας στην ΑΕΚ, είτε αποχωρήσει, επιθυμία της διοίκησης είναι να ολοκληρωθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατό. Καλά πληροφορημένες πηγές πάντως αναφέρουν πως αν υπάρχει προβάδισμα έστω και με μικρό σε ένα από τα δύο ενδεχόμενα, τότε αυτό ανήκει στην παραμονή του 39χρονου προπονητή.

Ανακοινώνει Βάργκας

Παράλληλα προχωρά κανονικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Μετά τους Σιμόες και Γκάλο, ο Βάργκας φαίνεται ότι θα αποτελέσει την 3η μεταγραφή της ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ για 2+1 χρόνια και μάλιστα οι μάνατζέρ του βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ενωσης με τη Λάρισα. Δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας ο Βάργκας να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ενώ ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα μόλις ολοκληρώσει την παρουσία του με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα, το οποίο διεξάγεται στη Χιλή.

Από εκεί και πέρα σειρά στην ΑΕΚ παίρνουν ο κεντρικός αμυντικός και οι υπόλοιπες θέσεις στις οποίες η ομάδα ζητάει ενίσχυση. Εκτός από τον στόπερ που αποτελεί προτεραιότητα, η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση αριστερού μπακ, σέντερ φορ και ενός πλάγιου επιθετικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Τραϊανός Δέλλας προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ