Ο Διαμαντίδης υπέγραψε αυτόγραφο σε φανέλα του Ολυμπιακού [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Διαμαντίδης υπέγραψε αυτόγραφο σε φανέλα του Ολυμπιακού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μυαλό των αθλητών και των... πιτσιρικάδων δεν υπάρχουν αντιπαλότητες. Μόνο υγιείς φίλαθλοι και ινδάλματα. Αυτό επιβεβαιώθηκε όταν ένας πιτσιρικάς στην ηλικία των 7 ετών πλησίασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ζήτησε αυτόγραφο πάνω στην εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Ο μικρός, φορώντας τη φανέλα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, θαυμάζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τι και αν αυτός αγωνίζεται στον αιώνιο αντίπαλο, ο πιτσιρικάς θέλησε να πάρει ένα αυτόγραφο από τον «3D» και ο άσος του Παναθηναϊκού δεν του χάλασε χατήρι. Οπως αναφέρει το sport-fm.gr όλα συνέβησαν μετά το τέλος του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ και ενώ η ομάδα του τριφυλλιού ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί στο πούλμαν για να αποχωρήσει. Ο Διαμαντίδης αν και σάστισε προς στιγμήν αφού φυσικά δεν έχει συνηθίσει σε ανάλογες κινήσεις, υπέγραψε στην εμφάνιση του μικρού, ο οποίος έβγαλε προς τα έξω όλο το υγιές κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Διαμαντίδης υπέγραψε αυτόγραφο σε φανέλα του Ολυμπιακού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ