Αστέρας για ομίλους, ΠΑΟΚ για τα… θηρία (1-0) - iefimerida.gr

Αστέρας για ομίλους, ΠΑΟΚ για τα… θηρία (1-0)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ευρωπαϊκό όνειρο του Αστέρα θα αρχίσει του χρόνου με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Οι Αρκάδες πήραν τη νίκη 1-0 (βολεύονταν και με ισοπαλία) κόντρα στον ΠΑΟΚ και «σφράγισαν» το καλό εισιτήριο του Europa League μέσω της 2ης θέσης των πλέι-οφ.

Αντίθετα, ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στην τελευταία θέση (4η) και από τα μέσα του ερχόμενου Ιουλίου θα βρίσκεται στο γήπεδο!

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν ο Ματίας Ιγκλέσιας με σουτ στο 77ο λεπτό. Πολύ κακό ματς γενικότερα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με την ομάδα του Γεωργιάδη να μην ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και τον Αστέρα να βολεύεται με συντηρητικό τέμπο.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61’ Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης, Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (76’ Τσοκάνης)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος (70’ Περέιρα), Κουλούρης (59’ Σαββίδης), Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ