Αδοξο τέλος στη σχέση Αλεξάνδρου - Καζαντζόγλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδοξο τέλος στη σχέση Αλεξάνδρου - Καζαντζόγλου [εικόνες]

Φωτογραφίες: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενος ήταν ο χωρισμός του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Εβελυν Καζαντζόγλου, μετά από μόλις 2,5 μήνες σχέσης...

Το ειδύλλιο ανάμεσά τους, όπως γράφει η Real Life, ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο και «φούντωσε» τον Απρίλιο, λίγο μετά το Πάσχα, με το μοντέλο και αγαπημένο συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» να δείχνει πολύ ερωτευμένος, όπως βέβαια και η Εβελυν.

Στην αρχή είχαν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν τη σχέση τους και απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, στην πορεία όμως έπαψαν να κρύβονται. Μόνο που το love story τους κράτησε ελάχιστα, αφού ένας καβγάς τούς έφερε αντιμέτωπους με διαφορετικές απόψεις. Ετσι αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτόν τον δεσμό, που έτσι και αλλιώς από την αρχή αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα, τη χιλιομετρική απόσταση που χώριζε τους δύο ερωτευμένους.

Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης ζει στην Αθήνα, ενώ η Εβελυν στην Κύπρο. Οσο καιρό ήταν μαζί, βρίσκονταν με μία βαλίτσα στο χέρι. Αλλες φορές ταξίδευε εκείνος στο Νησί της Αφροδίτης και άλλες το όμορφο μοντέλο βρισκόταν κοντά στον αγαπημένο της στην Αθήνα.

Φαίνεται όμως πως οι μετακινήσεις τους κούρασαν και πριν από λίγες ημέρες ήρθαν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Ο καβγάς που εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους μπορεί να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, κατέληξε όμως στην απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Αδοξο τέλος στη σχέση Αλεξάνδρου - Καζαντζόγλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αδοξο τέλος στη σχέση Αλεξάνδρου - Καζαντζόγλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ