Διφορούμενα μηνύματα από Κομισιόν για το δημοσίευμα του Reuters - iefimerida.gr

Διφορούμενα μηνύματα από Κομισιόν για το δημοσίευμα του Reuters

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν επιβεβαιώνει με σαφή τρόπο το ρεπορτάζ του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters η Κομισιόν, στέλνοντας αμφίσημα μηνύματα.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε σήμερα από τις Βρυξελλες ότι υπήρξε ζήτημα επικοινωνίας του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι όπως αναφέρει η δήλωση της Επιτροπής της περασμένης Τετάρτης, οι δυο άνδρες θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν σχολίασε το δημοσίευμα του Reuters που ήθελε Ευρωπαίο αξιωματούχο να δηλώνει ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, διαρρέει ότι οι δύο άνδρες θα έχουν ξανά μια κατ' ιδίαν συνάντηση, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ