Financial Times: «Οχι» Γιούνκερ και σε συνάντηση με Τσίπρα - iefimerida.gr

Financial Times: «Οχι» Γιούνκερ και σε συνάντηση με Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το δημοσίευμα του Reuters, που ήθελε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να αρνείται να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα και οι Financial Times μέσω άρθρου του δημοσιογράφου Πίτερ Σπίγκελ κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να συναντήσει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ το Σάββατο όμως ο πρόεδρος της Κομισιόν απέρριψε το αίτημα.

Σύμφωνα με κορυφαίο των G7 που επικαλείται ο δημοσιογράφος, ο πρόεδρος της Κομισιόν θεωρεί ότι μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα στη βουλή, δεν έχουν απομείνει και πολλά να πει με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Εάν δεν αντιμετωπίσει σοβαρά τα θέματα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συναντηθούν» είπε ο αξιωματούχος των G7.

Ωστόσο, Έλληνας αξιωματούχος, διέψευσε ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Γιούνκερ. Ο αξιωματούχος είπε ότι οι διαφορές της Ελλάδας είναι τώρα με το Βερολίνο και όχι με τον Γιούνκερ στις Βρυξέλλες.

Financial Times: «Οχι» Γιούνκερ και σε συνάντηση με Τσίπρα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ