Δεν θα υπάρξει συνάντηση Τσίπρα-Γιούνκερ πριν από την Τρίτη - iefimerida.gr

Δεν θα υπάρξει συνάντηση Τσίπρα-Γιούνκερ πριν από την Τρίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από την Τρίτη δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και στον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό φέρεται να δήλωσαν ευρωπαϊκές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων την Παρασκευή, υποστηρίζοντας πως δεν προβλέπεται νέα συνάντηση των δύο ανδρών πριν ολοκληρωθεί η Σύνοδος Κορυφής των G7.

«Δεν θα υπάρξει συνάντηση την Παρασκευή, ενώ λίγες πιθανότητες υπάρχουν να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση πριν από την ερχόμενη Τρίτη», διευκρίνισαν οι πηγές αυτές που δεν κατονομάζονται.

Το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σήμερα μια νέα συνάντηση είχε αναφερθεί χθες στις Βρυξέλλες, όμως αποκλείσθηκε μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι θα παρουσιάσει απόψε στο κοινοβούλιο το αποτέλεσμα των συνομιλιών του με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ