Ο Ντάισελμπλουμ προειδοποιεί: Αδύνατη η συμφωνία αν η Αθήνα αποκλείσει πολλούς τομείς από τις μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Ο Ντάισελμπλουμ προειδοποιεί: Αδύνατη η συμφωνία αν η Αθήνα αποκλείσει πολλούς τομείς από τις μεταρρυθμίσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόσταση μεταξύ Αθήνας και δανειστών μειώθηκε μεν, στη συνάντηση της Τετάρτης, αλλά οι διαφορές παραμένουν σχετικά μεγάλες ακόμη, τόνισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Eurogroup προειδοποίησε ότι η Ελλάδα ρισκάρει να κάνει αδύνατη τη συμφωνία, αν αποκλείσει πολλούς τομείς από τις μεταρρυθμίσεις. Ο κ. Ντάισελμπλουμ πρόσθεσε ότι το συνταξιοδοτικό παραμένει στο τραπέζι. «Δεν το αποκλείει κανείς. Αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο και πώς θα αλλάξει», πρόσθεσε.

Ο Ολλανδός αξιωματούχος χαρακτήρισε απίθανο να υπάρξει συμφωνία για λύση την Παρασκευή, καθώς «Οι Ελληνες θα κοιτάξουν τις προτάσεις μας πιο προσεκτικά και πιθανόν θα ετοιμάσουν κάποιες εναλλακτικές που θέλουν».

Πρόσθεσε ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ σε ερώτηση για το αν αυτό μπορεί να γίνει την Παρασκευή απάντησε «Δεν το ξέρω ακόμη αυτό. Δεν έχει νόημα να καθόμαστε μαζί σε ένα δωμάτιο χωρίς να σημειώνεται κάποια πρόοδος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέρουν Ντάισελμπλουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ