Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας τα οποία μάλιστα θα αποδώσουν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Μπορείτε τώρα να συμφωνήσετε, να λύσετε κάποια θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, έστω και είχαν το προηγούμενο διάστημα είχαν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις. Γενικότερα εσείς οι Κριοί μπαίνετε σε μια περίοδο που η συναισθηματική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα καλή, με το ολόκληρο το καλοκαίρι να έχει να σας δώσει πάρα πολλά!

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, η σημερινή ημέρα ευνοεί τα σχέδια που κάνετε για ένα ταξίδι, για τις νομικές ή διαδικαστικές σας υποθέσεις ακόμη και για πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά). Τα οικονομικά σας θέματα προωθούνται. Οικογενειακές υποθέσεις αλλά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται, αν και βεβαίως, αυτόν τον καιρό, για την οικογένειά σας θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα.

Δίδυμοι
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για εσάς τους Διδύμους (ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιουνίου) δίνοντας σας την ευκαιρία να τακτοποιήσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με συμβόλαια ή συμφωνίες. Αρχίζει γενικότερα μια περίοδος που οι μετακινήσεις, οι επαφές, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Μην χάνετε λοιπόν ούτε ώρα από αυτή την ευνοϊκή ημέρα και ρυθμίστε υποθέσεις σχέσεων και συνεργασιών. Βέβαια, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής κινείται ανάδρομα, φέρνει στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις τις οποίες θα πρέπει να ρυθμίσετε, ιδιαίτερα αν αφορούν τα οικογενειακά σας.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο για να περάσει σε αυτό του Λέοντα, με αυτή τη νέα της θέση να βοηθά τα οικονομικά σας. Με μυστικούς τρόπους μπορείτε τώρα να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας απασχολούν τις σκέψεις σας. Σήμερα, είναι γενικότερα μια σημαντική ημέρα, στη διάρκεια της οποίας μπορείτε να κινηθείτε μυστικά χωρίς να κοινοποιήσετε, χωρίς να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε στο δικό σας ζώδιο την Αφροδίτη, η οποία μάλιστα θα παραμείνει σε αυτή τη θέση για τρεις -τέσσερεις μήνες προωθώντας σημαντικά θέματα αλλά και συναισθηματικές επαφές. Γενικότερα, το εξάγωνο Άρη-Δία είναι μοναδικό για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Αυγούστου, με τα σχέδιά σας για ταξίδια, για νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις αλλά και για πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά), να ευνοούνται ιδιαίτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν, παρά το γεγονός ότι θα απορρίψετε κάποιους φίλους. Σήμερα ευνοείται ένα εργασιακό σας θέμα. Να θυμάστε ότι όχι μόνο η σημερινή ημέρα αλλά γενικότερα όλη αυτή η περίοδος έχει να σας δώσει πάρα πολλά.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους αρχίζει μια περίοδος που ευνοούνται οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες, με το εξάγωνο του Άρη –Δία να είναι ιδανικό για να προωθήσετε, με μυστικούς τρόπους, ένα επαγγελματικό σας θέμα. Ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένειά σας ευνοείται. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή μπορεί γενικότερα να έχει ένα μπέρδεμα.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς η νέα θέση του κυβερνήτη σας είναι εξαιρετική! Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα για πολλούς μήνες, με τους φίλους να είναι πολύ σημαντικοί για εσάς, ενώ ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες. Το εξάγωνο Άρη –Δία ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σας για ταξίδια, για συναντήσεις και για επαφές με σημαντικά για εσάς πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Επίσης, η θέση αυτή, ευνοεί ακόμη και τα εργασιακά σας θέματα.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου αρχίζει μια περίοδος που η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, χωρίς βεβαίως να κάνετε υπερβολές. Θέματα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας θα μπορούσαν αυτή τη στιγμή να αποδώσουν.

Τοξότης
Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική για εσάς τους Τοξότες, επηρεάζοντας αρχικά όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, με μια σχέση ή μια συνεργασία σας να σταθεροποιείται. Καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα για τρεις-τέσσερεις μήνες, τα ταξίδια, οι πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά) και οι νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις σας θα ευνοούνται για όλο αυτό το διάστημα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Άρη ευνοεί τα θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, με τις σχέσεις σας γενικότερα αλλά και με τις συνεργασίες σας. Τα σχέδιά σας πραγματοποιούνται τώρα, ενώ σιγά σιγά ανακαλύπτετε στόχους για τους οποίους αξίζει να παλέψετε. Βέβαια, όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 9 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα, παρόλο που σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους η περίοδος αυτή ευνοεί εργασιακά και οικονομικά σας θέματα, ενώ ρυθμίζονται τα οικονομικά σας θέματα που έχουν σχέσεις με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για εσάς, με την Αφροδίτη που περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο να βελτιώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Φεβρουαρίου προωθείτε τώρα ένα οικονομικό, ένα νομικό ή ένα διαδικαστικό θέμα, ενώ γενικότερα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν τις προσπάθειές σας.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες μπορεί σήμερα να έχετε την βοήθεια των φίλων σας, όμως, είτε η οικογένεια μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας, είτε εσείς μπορεί να βοηθήσετε την οικογένειά σας. Γενικότερα, στον χώρο της εργασίας σας θα έχετε σημαντικότατες εξελίξεις, μιας και το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα παραμείνει για πολύ καιρό στον Λέοντα, μαζί με τον Δία, σημαίνει ότι η εργασία και η υγεία θα μπουν σε νέα πορεία. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις αρχές Μαρτίου προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ