Οι Jazz Masters στο Παλλάς - iefimerida.gr

Οι Jazz Masters στο Παλλάς

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμα χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σειρά από jazz συναυλίες στο Θέατρο Παλλάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Jazz Masters.

Την αυλαία θα ανοίξουν στις 2 Νοεμβρίου ο βιρτουόζος του ηλεκτρικού μπάσου Steve Swallow και η κορυφαία πιανίστα της free jazz, Carla Bley, οι οποίοι έρχονται στην Αθήνα με τους The Swallow Quintet (με τον Chris Cheek στο τενόρο σαξόφωνο, τον Steve Cardenas στην κιθάρα και τον Jorge Rossy στα ντραμς).
Θα ακολουθήσει στις 7 Νοεμβρίου η εμφάνιση του κορυφαίου Κουβανού πιανίστα Chucho Valdes που θα μας επισκεφτεί με την πολυμελή και βραβευμένη μπάντα του AfroCuban Messengers και θα συναντήσει επί σκηνής τον θρυλικό σαξοφωνίστα Archie Shepp!
Στις 4 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρουν ο Pat Metheny με το καταπληκτικό τρίο του, τους Larry Grenadier (κοντραμπάσσο) και Bill Stewart (ντραμς), ενώ στις 6 Μαρτίου θα μας επισκεφτεί ο διάσημος πιανίστας Brad Mehldau - που έρχεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα και το Παλλάς – και ο οποίος θεωρείται από ειδικούς και μη, ένας από τους πλέον ευρηματικούς, τολμηρούς και εκκεντρικούς εκπροσώπους της nouvelle vague της jazz στις ημέρες μας.

Πληροφορίες/ τιμές εισιτηρίων/ προπώληση: www.ellthea.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ