Χιούμορ και σχόλια από τις Βρυξέλλες: Πώς «σκοτώνουν» την ώρα τους οι δημοσιογράφοι περιμένοντας Γιούνκερ και Τσίπρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Χιούμορ και σχόλια από τις Βρυξέλλες: Πώς «σκοτώνουν» την ώρα τους οι δημοσιογράφοι περιμένοντας Γιούνκερ και Τσίπρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από τους «βασικούς παίκτες» στη διαπραγμάτευση υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που ξενυχτάνε παράλληλα με τους ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους.

Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ όλου του κόσμου είναι δεδομένο, καθώς, η αγωνία χτυπάει «κόκκινο» για το αν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας-δανειστών.

Στα social media, πάντως, οι ανταποκριτές στις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα ενεργοί επιστρατεύοντας το χιούμορ για να περάσει η ώρα.

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος Ελένη Βαρβιτσιώτη ανάρτησε μια φωτογραφία με μια συνάδελφό της να ανταλλάσσουν χειραψία ως... επίσημοι.

Χιούμορ και σχόλια από τις Βρυξέλλες: Πώς «σκοτώνουν» την ώρα τους οι δημοσιογράφοι περιμένοντας Γιούνκερ και Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία με τους ρεπόρτερς καταπονημένους και παραπονιέται ελαφρώς για το γεγονός ότι εκείνοι δεν έχουν το πλούσιο δείπνο που φέρεται να έχουν οι Γιούνκερ, Τσίπρας και οι αντιπροσωπείες τους.

Χιούμορ και σχόλια από τις Βρυξέλλες: Πώς «σκοτώνουν» την ώρα τους οι δημοσιογράφοι περιμένοντας Γιούνκερ και Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Χιούμορ και σχόλια από τις Βρυξέλλες: Πώς «σκοτώνουν» την ώρα τους οι δημοσιογράφοι περιμένοντας Γιούνκερ και Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Λίγο αργότερα, η ίδια δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία από το ξενύχτι των ρεπόρτερ σχολιάζοντας «Τικ τακ, τικ τακ και καφεΐνη. Μας είπαν ότι η συνάντηση θα κρατήσει αρκετές ώρες».

Νωρίτερα, σε μια άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, στην Αθήνα εν προκειμένω, ο γνωστός δημοσιογράφος Πολ Μέισον παραπονιέται για το γεγονός ότι το ξενοδοχείο όπου διαμένει δεν έχει την κατάλληλη ταχύτητα Internet για να μπορέσει να στείλει γρήγορα την ανταπόκρισή του.

Χιούμορ και σχόλια από τις Βρυξέλλες: Πώς «σκοτώνουν» την ώρα τους οι δημοσιογράφοι περιμένοντας Γιούνκερ και Τσίπρα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ενας άλλος πολύ ενεργός στο Twitter, πάντως, ο Πήτερ Σπήγκελ των Financial Times, έχει... σωπάσει εδώ και ώρες, ωστόσο, είχε ήδη προειδοποιήσει από το μεσημέρι ότι δεν πρόκειται να μείνει ξύπνιος όλη τη νύχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ