Σπουδαίο διπλό για Ατρόμητο και «λαϊκά» δικαστήρια στην Τούμπα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπουδαίο διπλό για Ατρόμητο και «λαϊκά» δικαστήρια στην Τούμπα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Ατρόμητος μέσα στο γήπεδο της Τούμπας. Εντονες οι αποδοκιμασίες του κόσμου κατά παικτών και τεχνικής ηγεσίας, υπέροχο γκολ από τον Καραμάνο.

Ο Ατρόμητος πανηγυρίσε μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έκανε σημαντικό βήμα για να μην τερματίσει τελευταίος στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έπαιξε με πολύ σωστή τακτική και κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι κυριαρχίας του Δικεφάλου ενώ στάθηκε και αρκετά τυχερή αφού ο Γεωργιάδης έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές και η ομάδα του ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες όταν τραυματίστηκε και ο Κωνσταντινίδης.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ να πιέζει και να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Μακ, ο οποίος αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Γκορμπούνοφ. Ωστόσο οι Περιστερίωτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κατσουράνης τροφοδότησε τον Καραμάνο, αυτός απέφυγε έξοχα δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και πλάσαρε τον Ιτάνζ για το 1-0. Ο πανηγυρισμός του μάλιστα με την... σφεντόνα προκάλεσε την αντίδραση των Αθανασιάδη και Κάτσε, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν με τον σκόρερ, πριν οι δύο ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φανεί πιο απειλητικός χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 50ο λεπτό ενώ ο Γκορμπούνοφ είπε «όχι» σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 58'. Η πίεση του ΠΑΟΚ δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια. Ο Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ρατς ενώ στο 75΄έφυγε και ο Κωνσταντινίδης με τον Γεωργιάδη να μην έχει άλλη αλλαγή και τον ΠΑΟΚ να μένει μοιραία με δέκα παίκτες. Ο Ατρόμητος με παίκτη παραπάνω δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το 1-0, το οποίο του δίνει πλέον πολλές ελπίδες για μια καλύτερη θέση στα πλέι-οφ.

Αντίθετα έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες του κόσμου του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Το σύνθημα «Δεν θα πάτε φέτος διακοπές» δονούσε την ατμόσφαιρα αφού αν ο Δικέφαλος τερματίσει στην 4η θέση, τότε θα κληθεί σε δέκα μέρες να επιστρέψει ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ:Ιτάνζ, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.
Ατρόμητος:Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπάζογλου.

Βαθμολογία
2. Παναθηναϊκός 15
3. Αστέρας 7
4. Ατρόμητος 5
5. ΠΑΟΚ 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος ΠΑΟΚ πλει-οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ