Η Ραχήλ Μακρή με κιμονό και αθλητικά παπούτσια στο Τόκιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ραχήλ Μακρή με κιμονό και αθλητικά παπούτσια στο Τόκιο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξέχαστο έμεινε στη Ραχήλ Μακρή το ταξίδι της στο Τόκιο. Οχι μόνο σε εκείνη, αλλά και στους φίλους της στο Facebook, όπου έχει δημοσιεύσει πάνω από 70 φωτογραφίες!

Κάποιες είναι από τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διακοινοβουλευτικής Ενωσης, που αποτέλεσε και το λόγο του ταξιδιού της. Βέβαια οι πιο ενδιαφέρουσες είναι οι υπόλοιπες φωτογραφίες.

Ανάμεσα σε εκείνες που ποζάρει δίπλα σε παιδιά, φορώντας μπλουζάκι τζιν και all star παπούτσια, αλλά και στις selfies της, σαφώς και ξεχωρίζει η φωτογραφία στην οποία η Ραχήλ Μακρή χαμογελά μπροστά στην κάμερα έχοντας βάλει ένα κιμονό.

Μάλιστα, η βουλευτής- που έχει φορέσει το παραδοσιακό γιαπωνέζικο ένδυμα πάνω από τα ρούχα της- έχει ενώσει και τις παλάμες της, μιμούμενη το χαιρετισμό τον οποίο συνηθίζουν οι Ιάπωνες.

Η Ραχήλ Μακρή με κιμονό και αθλητικά παπούτσια στο Τόκιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραχήλ Μακρή κιμονό τόκιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ