Ξέσπασε σε κλάματα ο Τσάβι στο «αντίο» του - Το συγκινητικό βίντεο που ετοίμασε η Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τσάβι στο «αντίο» του - Το συγκινητικό βίντεο που ετοίμασε η Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεξε στη συναισθηματικό φόρτιση ο Τσάβι και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του, ξέσπασε σε κλάματα.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα θα μετακομίσει μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κατάρ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Η οικογένεια των Καταλανών, θέλησε να τον αποχαιρετίσει και διοργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκε ένα βίντεο όπου σχεδόν όλοι όσοι πέρασαν από τη ζωή του 35χρονου μέσου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Τον προλόγισε μάλιστα ο «κολλητός» του Αντρές Ινιέστα και εκεί ήταν το σημείο όπου ο Τσάβι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Θα είμαι αιώνια ευγνώμων σε αυτό το σύλλογο. Ήρθα εδώ στα 11 μου από την Τεράσα και ούτε στα καλύτερα όνειρά μου δεν περίμενα ότι θα ζούσα όλο αυτό. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Οι τίτλοι που κατέκτησα δεν είναι τίποτα μπροστά στις καλές στιγμές που περάσαμε στην ομάδα και στους φίλους που έκανα εδώ. Πριν αποχωρήσω, θέλω να κατακτήσω το Champions League στο Βερολίνο. Ελπίζω αυτό να μην είναι το ‘αντίο’, αλλά το ‘θα τα ξαναπούμε σύντομα’», είπε βουρκωμένος ο Τσάβι και συμπλήρωσε. «Ευχαριστώ πολύ τον Λουίς Ενρίκε και τον Άντονι Θουμπιθαρέτα που με έπεισαν να μείνω το περασμένο καλοκαίρι. Αν είχα φύγει, θα αυτοκτονούσα τώρα», πρόσθεσε χαριτολογώντας, ενώ δεν ξέχασε δύο ανθρώπους που τον «σημάδεψαν» αλλά δεν είναι πλέον εν ζωή. «Ο Τίτο Βιλανόβα ήταν ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Όσο για τον Λουίς Αραγονιές, κόουτς, όπου κι αν βρίσκεσαι, να ξέρεις πως ποτέ δεν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω αρκετά για όσα έκανες για μένα».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάβι Μπαρτσελόνα δάκρυα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ