Διπλός περιοριστικός όρος και στον Σταθόπουλο - Κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα - iefimerida.gr

Διπλός περιοριστικός όρος και στον Σταθόπουλο - Κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερο από κάθε άλλη κράτησε η απολογία του Αριστείδη Σταθόπουλου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη. Μετά από 5 ώρα, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν από κοινού να του επιβάλλουν διπλό περιοριστικό όρο.

Στο αρχαιότερο μέλος της ΕΠΟ επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μέχρι την ώρα της δίκης. Ο Σταθόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας απολογήθηκε για τρία αδικήματα: α) της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, β) ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και γ)απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια και κατ΄ επάγγελμα.

Ο ίδιος διπλός περιοριστικός όρος είχε επιβληθεί και στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργο Δούρο.

Ο επόμενος που θα περάσει την πόρτα του γραφείου του Γιώργου Ανδρεάδη θα είναι ο Θόδωρος Κουρίδης την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ