Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς, ειδικά αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (κυρίως το διάστημα 6 ως 10 Απριλίου), σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα που ανοίγει νέους δρόμους, που αλλάζει την πορεία σας και ηρεμεί γενικά τα πνεύματα στις επαφές σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με τα οποία αυτό τον καιρό είχατε διενέξεις. Αν έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά σε ότι έχει σχέση με θέματα της οικογένειας, ενώ ο Δίας εξακολουθεί να είναι σημαντικός για εσάς.Για όσους πάλι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας ο Κρόνος μπορεί ακόμη να σταθεροποιήσει τα σχέδιά σας.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας απασχολεί και αφορά συναλλαγές σας με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Γενικότερα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας στηρίξουν, αν και ίσως να πρέπει να διεκδικήσετε κάποια χρήματα από αυτά τα πρόσωπα, με τις παλιές οικονομικές υποθέσεις να μπλέκονται μαζί με καινούργιες.Προσέχετε τα έξοδα που κάνετε. Όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε απρόβλεπτες αλλά και σημαντικές συναντήσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμοι μου, μπορεί η Πανσέληνος να επηρέασε άμεσα όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου, η σημερινή όμως θέση της Σελήνης δείχνει ότι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για όσους είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (ιδίως το διάστημα 4-7 Ιουνίου), ενώ για εσάς του Μαΐου μια υπόθεση η οποία από καιρό σας έχει πιέσει, επιστρέφει τώρα για να επιλυθεί. Η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει σχέση και με παλιές οικογενειακές σας καταστάσεις, ενώ ουσιαστικά βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή φάση.Τα οικονομικά σας ευνοούνται.Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας στηρίζουν.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να προωθήσετε ένα θέμα εργασίας το οποίο έχει και οικονομικές προεκτάσεις, αλλά και για να επιλύσετε μια διαφορά που μπορεί να έχετε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7-8 Ιουλίου. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με την Αφροδίτη στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης είστε σε μια πολύ καλή φάση, αν και το παρασκήνιο δεν παύει να υπάρχει και να κινείται πυρετωδώς! Μην δίνετε λοιπόν αφορμές για σχόλια και προσέχετε τις κινήσεις σας.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες γίνεται σήμερα μια πολύ ωραία όψη μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου σας η οποία ευνοεί ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο βοηθώντας να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ακόμη και με τα δημιουργικά σας σχέδια. Υπάρχει η πιθανότητα ταξιδιών αλλά και κάποιων σημαντικών αλλαγών. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα όσους είστε γεννημένοι τον Αύγουστο, μπορείτε λοιπόν να περιμένετε αυτές τις ημέρες κάτι πολύ καλό και πολύ σημαντικό, στο οποίο μάλιστα ενδέχεται να έχουν βοηθήσει και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος
Ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο ενδεχομένως να έχει σχέση και με τα οικονομικά σας, φαίνεται να επιλύεται σήμερα για εσάς τους Παρθένους, αν και, βέβαια υπάρχει ακόμη ένταση για όσους έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.Ένα επαγγελματικό θέμα είναι ακόμη σε μια κατάσταση ασάφειας για όσους έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Δώστε την δέουσα προσοχή.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί μπορείτε σήμερα να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινή σας ζωή αλλά και να ρυθμίσετε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα στο οποίο μάλιστα θα σας βοηθήσουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Την περίοδο αυτή σας ανοίγονται πολύ σημαντικοί δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις. Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο (5 ως 10 του μήνα) μπορείτε να ρυθμίσετε νομικά ή διαδικαστικά θέματα και οτιδήποτε σας είχε φορτίσει γενικότερα. Βέβαια, για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, παλιές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς ένα οικονομικό θέμα μπορεί σήμερα να βρει μια λύση, αν και θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε υπερβολές όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Οικονομικά θέματα αλλά και η υγεία σας σας απασχολούν. Αν έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας αποκλείεται αυτόν τον καιρό να μην έχετε γλυκές συναντήσεις. Βέβαια, η επιστροφή του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο σας καλεί να είστε συνεπείς, συνετοί και να ρυθμίσετε παλιές σας υποθέσεις.

Τοξότης
Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς τους Τοξότες, με κάποιες ευχάριστες καταστάσεις να διαφαίνονται στην ζωή σας. Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και να δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, θα μπορούσατε όμως να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται, αρκεί να ρίξετε λίγο τους τόνους. Όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, μπορεί σε δυο τρεις ημέρες να έχετε μια συνάντηση από τα παλιά η οποία είναι σημαντική.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι καλά θα κάνετε να κινείστε με μυστικότητα σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας η οποία μπορεί να σας βοηθήσει τόσο σε οικονομικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Εργασία και υγεία εξακολουθούν να σας απασχολούν, και, αν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας, καλό θα ήταν να τα ελέγξετε μια και δυο φορές για να σιγουρευτείτε ότι τα πράγματα είναι όντως έτσι και να αποκλείσετε την πιθανότητα λάθους. Τα οικονομικά σας ευνοούνται.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να συζητήσετε με κάποια σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ένα εργασιακό σας θέμα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι αρχές Φεβρουαρίου μπορείτε να επιλύσετε θέματα, ενώ για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να έχετε κάποιες δεύτερες σκέψεις που είναι σημαντικές.

Ιχθείς
Ένα επαγγελματικό θέμα είναι ιδιαίτερα καλό σήμερα για εσάς τους Ιχθύς, ενώ οι συναντήσεις, ένα οικονομικό θέμα αλλά και ένα θέμα εργασίας ευνοούνται για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο (γύρω στις 7-8 του μήνα) προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα, ενώ θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ