«Χαστούκι» Αρη στον Ολυμπιακό – Τον κέρδισε με 84-74 και μείωσε σε 2-1 - iefimerida.gr

«Χαστούκι» Αρη στον Ολυμπιακό – Τον κέρδισε με 84-74 και μείωσε σε 2-1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αρης μπορεί να μην είχε τον κόσμο του, αλλά είχε ψυχή και πάθος και κέρδισε τον Ολυμπιακό με 84-74 στο Αλεξάνδρειο και μείωσε σε 2-1 την σειρά των ημιτελικών της Basket League.

Με τρομερή εμφάνιση από τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ (28 πόντοι, 6 ριμπάουντ), η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη νίκησε τον Ολυμπιακό στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλεξάνδρειο και έστειλε τη σειρά σε τέταρτο παιχνίδι, την Πέμπτη (20:30).

Στους 12 πόντους για τον Αρη σταμάτησε ο Τόμας. Από τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισαν οι Μάντζαρης και Πρίντεζης με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Ο ΟΣΦΠ δεν είχε στην διάθεση του Σπανούλη και Πέτγουεϊ.

Την ανάποδη πλευρά του Γιάννη Σφαιρόπουλου γνώρισε την Τρίτη ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Ελληνας φόργουορντ αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου και ο Ελληνας προπονητής δεν το σκέφτηκε περισσότερο. Τον έστειλε κατευθείαν στα αποδυτήρια δίνοντας έτσι και στους άλλους ότι σε θέματα πειθαρχίας είναι ασυμβίβαστος.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 44-37, 65-57, 84-74

Άρης: Πάσαλιτς 9, Τσιάρας 2, Δήμας, Ριντ 5, Τόμας 12, Πουλιανίτης 3, Χαρίσης 17, Βεζένκοφ 28, Μούρτος 8.

Ολυμπιακός: Χάντερ 11, Ντάνστον 8, Ντάρντεν, Παπαπέτρου, Σλούκας 9, Λαφαγιέτ 8, Λοτζέσκι 7, Πρίντεζης 13, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 14, Κατσίβελης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης Ολυμπιακός Basket League Αλεξάνδρειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ