Ο Μελισσανίδης θέλει την Σεβίλλη για το φιλικό-φιέστα της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ο Μελισσανίδης θέλει την Σεβίλλη για το φιλικό-φιέστα της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ΑΕΚ της Γ' εθνικής έφερε την Ομόνοια, στην ΑΕΚ της Β' εθνικής την Ρόμα και φέτος... προετοιμάζει την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενόψει της μεγάλης επιστροφής της ΑΕΚ στην Super League θέλει ένα πολύ δυνατό φιλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και ο μεγάλος στόχος του είναι η ομάδα της Ανδαλουσίας για το ματς – φιέστα στο ΟΑΚΑ στις 8 Αυγούστου.

Επίσης, την Παρασκευή 12 Ιουνίου το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Με περίπου 2.000 καλεσμένους (χορηγούς, συνεργάτες, επίσημους καλεσμέους, δημοσιογράφους) η Ενωση θα γιορτάσει την επιστροφή της και παράλληλα θα γίνει και συναυλία με τους τραγουδιστές Μαργαρίτη, Θαλασσινό και Αρβανιτάκη, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο Μητσικώστας.

Τέλος, αύριο στις 19:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ