Με καταλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες απαντά η ΑΔΕΔΥ στην εφεδρεία - iefimerida.gr

Με καταλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες απαντά η ΑΔΕΔΥ στην εφεδρεία

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καταλήψεις δημοσίων υπηρεσιών, συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας απαντά η ΑΔΕΔΥ στις αποφάσεις της κυβέρνησης για εφεδρεία 30.000 υπαλλήλων, αλλά και για τα νέα μέτρα. Ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Βρεττάκος ανακοίνωσε ότι από αύριο, Τρίτη, αρχίζουν οι δυναμικές κινητοποιήσεις.

Σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ FM ο κ.Ηλίας Βρεττάκος δήλωσε «θα απαντήσουμε στην εφεδρεία με καταλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες την Τρίτη και από την Τετάρτη θα βγούμε στους δρόμους με γενικές απεργίες». Ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ έκανε λόγο για δραματικές επιπτώσεις που θα έχει η εφεδρεία στη λειτουργία των υπηρεσιών, καθώς ο δημόσιος τομέας δεν θα μπορεί να προσφέρει βασικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.

Υπενθυμίζεται πως ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία την Τετάρτη και συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ