«Ψηφίστε το 70% του προγράμματος, θα πάρετε 10,9 δισ.» -Τι προτείνουν οι δανειστές - iefimerida.gr

«Ψηφίστε το 70% του προγράμματος, θα πάρετε 10,9 δισ.» -Τι προτείνουν οι δανειστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 70% του προγράμματος που επικαλούνται και οι Financial Τimes, αναφέρει και το ισπανικό ραδιόφωνο Ser ότι θα είναι η πρόταση που ενδέχεται να κάνει η ΕΕ προς την ελληνική κυβέρνηση.

Η πρόταση, πάνω-κάτω, θα είναι η εξής: η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει αυτό το 70% του τρέχοντος προγράμματος και ως αντάλλαγμα θα λάβει περίπου 9-10,9 δισεκατομμύρια ευρώ που θα προέρχονται από το ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας).

Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε να κάνουμε με αξιοποίηση πόρων του ΤΧΣ που μέχρι ήταν αδιάθετοι και θα δοθούν στην Ελλάδα για να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό της. Επιπλέον, αναφέρει πως αν η Ελλάδα δεχθεί το πλάνο των πιστωτών τότε το τρίτο πακέτο στήριξης θα συζητηθεί το καλοκαίρι μαζί με επιπλέον χρηματοδότηση προς τις ελληνικές τράπεζες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ