Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας μέσα στην ημέρα *Βρείτε χρόνο για να κάνετε μερικές αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν πολύ *Σκεφτείτε περισσότερο την εαυτό σας.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες *Οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν από τα άστρα και θα ενισχύσουν σημαντικά τα έσοδά σας *Μην διστάσετε να κάνετε επενδύσεις.

Αισθήματα: Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα στη σχέση σας *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Εσείς που δεν έχετε ταίρι σύντομα θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με γνωριμίες που θα σας προκύψουν στο άμεσο μέλλον.

Υγεία: Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με πρόσωπα που συμπαθείτε *Νέα ξεκινήματα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Ταύρος

Θα χρειαστεί προσοχή σε κάποια ζητήματα *Αποφύγετε να κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Σκεφτείτε περισσότερο τις ανάγκες σας *Μπορείτε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας πίεζαν ψυχολογικά *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας *Μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας αναδείξουν στο χώρο σας *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξτε μερικά πράγματα στα αισθηματικά σας μέσα στην ημέρα *Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις όσον αφορά το ταίρι σας *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

Υγεία: Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Λύστε με υπομονή τις διαφορές σας για να μην πιεστείτε *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε τις υποθέσεις σας.

Δίδυμοι

Τη σημερινή ημέρα καλά θα κάνετε να προσέξετε ορισμένα πράγματα *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας, φίλοι μου *Φροντίστε να μελετήσετε τις επιλογές σας ώστε να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα έσοδά σας και να αναδειχτείτε στο χώρο σας *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

Αισθήματα: Οι δεσμευμένοι θα έχετε κάποιες κόντρες με το ταίρι σας μέσα στην ημέρα οι οποίες θα επηρεάσουν πολύ τη ψυχολογία σας *Δείξτε ψυχραιμία *Φροντίστε να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα *Μην πιεστείτε για καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν *Φροντίστε να βάλετε σε σειρά προσωπικές σας υποθέσεις *Κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από όσα σας έριχναν ψυχολογικά.

Καρκίνος

Την σημερινή ημέρα καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας παρασύρουν τρίτοι σε λανθασμένες επιλογές *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν στο παρελθόν *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες αν δεν είστε σίγουροι, προσέξτε *Κάποια ζητήματα στα οικονομικά σας καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε άμεσα *Τακτοποιήστε ο,τι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες έχετε.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν πολλές αλλαγές *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν *Φροντίστε να μην κάνετε υπερβολές, φίλοι μου *Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Κάντε νέα ξεκινήματα και δεν θα χάσετε.

Υγεία: Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν φίλοι μου *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας κουράσουν σωματικά *Βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά με φίλους σας *Μην φοβηθείτε να αλλάξετε μερικές από τις συνήθειες σας.

Λέων

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που μπορεί στο παρελθόν να σας δυσκόλευαν για καιρό *Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην φοβηθείτε να μιλήσετε με τους δικούς σας.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για να αναδείξετε τα ταλέντα σας, φίλοι μου *Οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν *Μην φοβηθείτε να κάνετε επενδύσεις που θα ενισχύσουν σημαντικά τα έσοδά σας.

Αισθήματα: Τα αισθηματικά σας θα σας απασχόλησαν έντονα σήμερα *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν *Σκεφτείτε περισσότερο τις ανάγκες σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σας θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανανεώσουν.

Υγεία: Φροντίστε λίγο καλύτερα τη διατροφή σας προκειμένου να μπορέσετε να χάσετε μερικά κιλά που σας ταλαιπωρούν *Ακολουθήστε πιστά ένα πρόγραμμα *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν *Ξεκινήστε δραστηριότητες που θα σας εκτονώσουν.

Παρθένος

Καλά θα κάνετε να αλλάξετε μερικές από τις συνήθειες σας *Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα ψυχολογικά *Τολμήστε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Σκεφτείτε το συμφέρον σας.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας μην αφήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν να προσπεράσουν *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να βρείτε ιδανικές λύσεις *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το κράτος καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα, φίλοι μου.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα μπορέσετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας *Περάστε όσο πιο καλά μπορείτε *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να περάσετε πολύ καλά με πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Υγεία: Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Κοντινά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε λίγο *Διώξτε όποιες φοβίες μπορεί να έχετε και φροντίστε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε *Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Ζυγός

Τα άστρα θα σας ευνοήσουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα του παρελθόντος *Φροντίστε να κινηθείτε δυναμικά ώστε να κάνετε μερικές αλλαγές *Αδειάστε το μυαλό σας από καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκόλευαν.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα *Οργανώστε τις κινήσεις σας *Λάβετε τα μέτρα σας *Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί *Κάποια απρόοπτα έξοδά είναι πιθανό να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με καινούργιες γνωριμίες που θα σας προκύψουν, φίλοι αδέσμευτοι *Καλά θα κάνετε οι δεσμευμένοι του ζωδίου να προσέξετε κάποια πράγματα *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα.

Υγεία: Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας *Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν πολύ *Μπορείτε να καταφέρετε πολλά *Συζητήσεις που έχουν να κάνουν με κοντινά σας πρόσωπα καλά θα κάνετε να τις προσέξετε.

Σκορπιός

Καλά θα κάνετε τη σημερινή ημέρα να προσέξετε μερικά πράγματα *Συζητήσεις που πρόσωπα απ ο την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν έντονα *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας εκτονώσουν *Ξεκινήστε γυμναστική, φίλοι μου.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για να μην οδηγηθείτε σε λάθη που θα σας πιέσουν *Οικονομικά ζητήματα καλά θα κάνετε να ρυθμίσετε το συντομότερο γιατί είναι πιθανό να έχετε κάποια προβλήματα με το κράτος.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα χρειαστεί οι δεσμευμένοι του ζωδίου να προσέξετε κάποια πράγματα *Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που θα ξεφύγουν *Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και τόσο καιρό, τα άστρα είναι δίπλα σας.

Υγεία: Στις μετακινήσεις σας φροντίστε να δείξετε προσοχή μέσα στην ημέρα *Μην επηρεαστείτε από εξωγενείς παράγοντες γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα *Οικογενειακά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα ταράξουν λίγο την ηρεμία *Μην κάνετε επιπολαιότητες, φίλοι μου.

Τοξότης

Οι αλλαγές που θα υπάρξουν για εσάς θα είναι πολλές *Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε ώστε να μπορέσετε να φτάσετε τους στόχους σας, φίλοι μου *Προσπαθήστε όσον αφορά το μέλλον σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι στα σχέδια σας.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας στην εργασία σας *Μην βιαστείτε να υπογράψετε νέες συνεργασίες γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα *Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις *Αγαπητοί αδέσμευτοι θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν και θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Υγεία: Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Ασχοληθείτε κυρίως με δουλειές του σπιτιού και κάντε ορισμένες αλλαγές *Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν για καιρό *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

Αιγόκερως

Τη σημερινή ημέρα καλό θα ήταν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκόλευαν *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει τόσο *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν *Κοντινά σας πρόσωπα πιθανόν να χρειαστούν τη στήριξή σας.

Επαγγελματικά: Η κινητικότητα στην εργασία σας θα είναι έντονη *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας και να μην βιαστείτε να υπογράψετε νέες συνεργασίες *Καταστάσεις που μπορεί στο παρελθόν να σας δυσκόλευαν καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Σκεφτείτε τις ανάγκες σας, φίλοι μου.

Αισθήματα: Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν στη σχέση σας με το ταίρι σας *Δείξτε τρυφερότητα *Προσπαθήστε να μην πείτε όχι σε γνωριμίες που θα κάνετε *Περάστε όσο πιο καλά μπορείτε με φίλους σας μέχρι να βρεθεί κάτι καλό στη ζωή σας.

Υγεία: Προσπθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε μερικές αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην κάνετε επιπολαιότητες, χαλαρώστε *Φροντίστε να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Λάβετε τα μέτρα σας φίλοι μου.

Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καθημερινότητα σας καλύτερη *Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε ξέγνοιαστα *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας εκτονώσουν *Σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες για αυτό καλά θα κάνετε να προσέξετε *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν τρίτοι *Οικονομικές συναλλαγές θα σας απασχολήσουν γιατί είναι πιθανό να γίνουν λάθη τα οποία θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν ζητήματα που αφορούν το παρελθόν *Εσείς που είστε μόνοι καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις και να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας και να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Σκεφτείτε λίγο τις ανάγκες σας *Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Ξεκλεψτε χρόνο για ξεκούραση.

Ιχθείς

Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα *Μην κάνετε αλλαγές που θα σας αγχώσουν *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε μεριές αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Βγείτε να διασκεδάσετε.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε στην εργασία σας να προσέξετε τις κινήσεις σας *Αποφύγετε να πάρετε κάποιο ρίσκο γιατί μπορεί να έχετε σοβαρά προβλήματα *Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε συνετοί *Ακολουθήσατε ένα πρόγραμμα για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα μελλοντικά.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας *Μην διστάσετε να μοιραστείτε πράγματα που θα σας ανανεώσουν *Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα φίλοι αδέσμευτοι *Βγείτε να διασκεδάσετε και τα τυχερά δε θα λείψουν.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας, φίλοι μου *Φροντίστε να προσέξετε τις κινήσει σας γιατί μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν και θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά.

ΠΗΓΗ: and1.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ