Το ρολόι που δεν σταματά ποτέ - Το Αμβούργο παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το ρολόι που δεν σταματά ποτέ - Το Αμβούργο παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Αμβούργο κατάφερε για μια ακόμη φορά να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας αν και έφτασε μια ανάσα από τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία επικράτησε 2-1 της Καρλσρούης εκτός έδρας, κερδίζοντας την παραμονή.

Το ξακουστό ρολόι στο γήπεδο του Αμβούργο συνεχίζεται να μετράει. Παραμένει η μοναδική ομάδα, η οποία δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία της και το ρολόι που κοσμεί το «Φολκσπαρκστάντιον» ή κατά τη νεότερη ονομασία του «Ιμτεχ Αρένα» εξακολουθεί να μετράει τις ώρες παραμονής.

Ωστόσο αυτή τη φορά, Αμβούργο και ρολόι έφτασαν μια... ανάσα από τη «διακοπή». Η Καρσλρούη είχε αποσπάσει 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση 78 λεπτών στον επαναληπτικό πήρε κεφάλι στο σκορ. Όλα έδειχναν ότι το Αμβούργο θα έχανε τη μάχη όμως στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντίαζ με εκτέλεση φάουλ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί μέτρηση η ψυχή της ομάδας του λιμανιού. Ο Μίλερ στο 115' έδωσε προβάδισμα νίκης ενώ δύο λεπτά αργότερα, η Καρλσρούη απώλεσε κάθε ελπίδα της για ανατροπή αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Μπρούνο Λαμπαντία και τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά ενώ χιλιάδες κόσμου βγήκε στις πλατείες της πόλης για να γιορτάσει την αποφυγή του υποβιβασμού. Το ρολόι στο γήπεδο παρέμεινε ζωντανό!

Το ρολόι που δεν σταματά ποτέ - Το Αμβούργο παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το ρολόι που δεν σταματά ποτέ - Το Αμβούργο παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το ρολόι που δεν σταματά ποτέ - Το Αμβούργο παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Το ρολόι που δεν σταματά ποτέ - Το Αμβούργο παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμβούργο ρολόι παραμονή γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ