«Φευγάτος» ο Ρομπέρτο – Βαλένθια και Ιντερ για την απόκτησή του - iefimerida.gr

«Φευγάτος» ο Ρομπέρτο – Βαλένθια και Ιντερ για την απόκτησή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ρομπίνιο έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση όμως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να χρειαστεί να ψάξει και για τερματοφύλακα. Ο Ρομπέρτο είχε συνάντηση με τους μάνατζέρ του στη Μαδρίτη, επιβεβαιώνοντας τον ισπανικό Τύπο που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Βαλένθια.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ρομπέρτο δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στην Ισπανία. Ο τραυματισμός του Ντιέγκο Άλβες και η ανάγκη της Βαλένθια να αποκτήσει άμεσα έναν τερματοφύλακα, έχουν φέρει τον Ρομπέρτο σε πρώτο πλάνο. Ο 28χρονος γκολκίπερ των ερυθρόλευκων είχε συνάντηση με τους δύο μάνατζέρ του στη Μαδρίτη όπου βρίσκεται πλέον μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στην Ελλάδα, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προτάσεις που υπάρχουν.

Στο παιχνίδι δεν αποκλείεται να μπει και η Ιντερ, η οποία ψάχνει φέτος το καλοκαίρι τον αντικαταστάτη του Χαντάνοβιτς ενώ αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση. Είναι πάντως βέβαιο ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα μπουν στη διαδικασία πώλησης του παίκτη με ένα ποσό μικρότερο των 7-8 εκ. ευρώ, νούμερα τα οποία μπορεί να πιάσει ο Ρομπέρτο μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του την τελευταία διετία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός Βαλένθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ