Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Κριοί μου, αν και η αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη δεν είναι δυσαρμονική για σας και σας φέρνει πολύ σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, θα έχετε και κάποια πολύ σημαντικά διλήμματα! Προσπαθήστε λοιπόν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς σας ευνοεί, και ασχοληθείτε με θέματα που μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας και δεν απαιτείται η εμπλοκή εξωγενών παραγόντων. Ταξίδια, σπουδές, συζητήσεις και νομικές υποθέσεις μπορεί να έχουν ένα γενικότερο μπέρδεμα, ενώ η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Απριλίου προβλέπονται πολλά καλά, με το τέλος του μήνα να φέρνει κάτι απρόσμενο και ξαφνικό, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να διαφαίνεται. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ταύρος

Εσάς τους Ταύρους σας απασχολεί από καιρό ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα, ενώ στα τρέχοντα οικονομικά έρχονται να προστεθούν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε άλλους. Μπορείτε ωστόσο να βασιστείτε στην βοήθεια των φίλων σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητή σας περιουσία μπορείτε να τα επιλύσετε με κάποιες μυστικές κινήσεις σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου, η αυριανή Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα όσους είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, από το τέλος όμως τις εβδομάδας διαφοροποιούνται εντελώς τα δεδομένα και μπορείτε τότε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις. Διαφυλάξτε προς το παρόν τις σχέσεις σας και μην επιτρέψετε σε αυτή την Πανσέληνο να σας επηρεάσει και να σας φορτίσει, μιας και τα πράγματα σιγά σιγά βελτιώνονται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους η Πανσέληνος αυτή θα επηρεάσει θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, ενώ αυτό τον καιρό είστε αρκετά προβληματισμένοι γενικότερα. Ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε τώρα αποφάσεις τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για μια σχέση που σας απασχολεί άμεσα. Για εσάς όμως που είστε γεννημένοι μετά τις 12-13 Ιουλίου η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για μα συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Λέων

Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική για εσάς Λέοντες μου, σας βάζει απλώς διλήμματα για το τι θα διαλέξετε ανάμεσα στη συλλογική δουλειά ή κάποιους φίλους σας που αποδεικνύονται απατηλοί, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα, όσοι είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, μπορείτε να πάρετε σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις. Οποιοδήποτε θέματα έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και αλλαγές γενικότερα θα τα δείτε στην πορεία να ευνοούνται ιδιαίτερα, τουλάχιστον για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10 Αυγούστου ή έχετε πλανήτες στις μοίρες που αντιστοιχούν σε αυτές τις ημερομηνίες γέννησης. Σήμερα, ένα οικογενειακό θέμα σας απασχολεί άμεσα.

Παρθένος

Σε εσάς τους Παρθένους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου, και όχι μόνο, η αυριανή Πανσέληνος φέρνει διλήμματα ανάμεσα στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Υπάρχει γενικότερα μια ασάφεια αλλά και αντιπαραθέσεις, ενώ σήμερα μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια συγγενών και φίλων για να βελτιωθεί η κατάσταση Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς η Πανσέληνος αυτή, και γενικότερα τα πράγματα, δεν είναι δυσαρμονικά για εσάς, απλώς έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και μοιράζεστε ανάμεσα σε ταξίδια, σπουδές, νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις και την καθημερινή σας ζωή και όλο αυτό σας φορτίζει. Στα επαγγελματικά σας δεν ξέρετε αν πρέπει να ακολουθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ή αυτά που υπάρχουν τώρα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι τα σχέδιά σας δεν προωθούνται.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί είστε από καιρό εγκλωβισμένοι σε κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, ενώ οικονομικά θέματα έρχονται ήδη στο προσκήνιο. Με την Πανσέληνο έρχονται στο φως σημαντικά πράγματα, προσπαθήστε λοιπόν με την έμφυτη διαίσθηση που σας διακρίνει να δείτε ποιος είναι ο σωστός από τους δρόμους που ανοίγονται τώρα μπροστά σας για μια αλλαγή δουλειάς ή γενικότερα μια σημαντική αλλαγή της πορεία σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας αυτό τον καιρό είναι φορτισμένες, είναι απατηλές, με όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου να μην ξέρετε τι να κάνετε, ενώ οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-3 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζετε ένταση στις σχέσεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή, παρά το γεγονός ότι πρέπει να θυμάστε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και πάλι.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μου εξακολουθούν να σας απασχολούν θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ η αυριανή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά θέματα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι αρκετά αναστατωμένες, ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις όσων είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Τα οικονομικά φαίνεται ότι μπαίνουν σε μια νέα πορεία η οποία θα είναι σημαντική.

Υδροχόος

Η αυριανή Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για εσάς τους Υδροχόους, απλά σας θέτει διλλήματα ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις υποθέσεις του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας, και της κοινωνική σας ζωής ή των φίλων σας. δεν είναι δυσαρμονική λοιπόν η Πανσέληνος, απλώς καθυστερούν κάποια σχέδιά σας ή μπορεί να είστε εκνευρισμένοι και να πιέζετε καταστάσεις. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα συναισθηματικά σας ευνοείται. Προς το τέλος του Ιουνίου θα υπάρξουν εξαιρετικά σημαντικές προοπτικές.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς το δίλημμα της Πανσελήνου είναι σημαντικό, με τις υποχρεώσεις σας άλλοτε προς την οικογένεια και άλλοτε προς την επαγγελματική σας ζωή να σας φορτίζουν. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου έχετε μια ασαφή εικόνα της κατάστασης. Ωστόσο, προς το τέλος του μήνα προβλέπονται νέα δεδομένα στη δουλειά ή στα οικονομικά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ