Μιχελάκης: «Δικαιότερη η πρότασή μας για την εργασιακή εφεδρεία» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Δικαιότερη η πρότασή μας για την εργασιακή εφεδρεία»

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στις χτεσινές κυβερνητικές ανακοινώσεις για την εργασιακή εφεδρεία.

«Είναι πρωτοφανές η κυβέρνηση να θεωρεί ότι η απόλυση είναι κοινωνικά πιο δίκαιη από τη μη απόλυση», γράφει στην ανακοίνωση ο κ. Μιχελάκης και ζητά τονίζει ότι οι ανακοινώσεις είναι «σκόπιμα ασαφείς και χρήζουν άμεσης διευκρίνησης».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτηρίζει ακόμα αντιφατικές τις αποφάσεις για την εργασιακή εφεδρεία «αφού στην αρχή αναφέρουν ότι η κυβέρνηση δήλωσε έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, για την εργασιακή εφεδρεία, αναγνωρίζοντας έτσι τα πλεονεκτήματά της, ενώ στο τέλος απαριθμούνται αιτιάσεις εναντίον της πρότασής μας» και καταλήγει σημειώνοντας ότι «ακόμα και αυτήν την ώρα, το αμετανόητο ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να απαξιώσει κάθε πρότασή μας. Σε κάθε περίπτωση, η πρότασή μας είναι κοινωνικά δικαιότερη και έχει μεγαλύτερο δημοσιονομικό όφελος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ