Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο με σκορ 1-0 - iefimerida.gr

Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο με σκορ 1-0

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε το σημαντικότερο βήμα για την 2η θέση στα πλέι-οφ της Super League μετά τη νίκη που σημείωσε με σκορ 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο όταν και έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες. Ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς όσο περνούσε η ώρα με το ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα.

Οι Αρκάδες εμφανίστηκαν καλύτεροι στο 2ο μέρος και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 66' όταν ο Νικο Φερνάντεθ με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε αμαρκάριστο τον Κουρμπέλη και αυτός με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ατρόμητος έψαξε την ισοφάριση αλλά με άναρχο τρόπο και ο Μπαράλες στο 82' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχασαν καλή ευκαιρία για να πάρουν το βαθμό στο 89ο λεπτό, όταν ο Ναπολεόνι πήρε την κεφαλιά όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, δίνοντας τεράστιο πλεονέκτημα πλέον στον Αστέρα για το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ.

Συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαράλες.
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Καραμάνος, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ