Ερχεται ο Εσιέν - Γεμίζουν το αεροδρόμιο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ερχεται ο Εσιέν - Γεμίζουν το αεροδρόμιο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές του παρελθόντος αναμένεται να ζήσει το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη Δευτέρα κατά την άφιξη του Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος έρχεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, έχοντας προκαλέσει ήδη στους οπαδούς της ομάδας ντελίριο ενθουσιασμού.

Ο Μίκαελ Εσιέν έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναιθηναϊκό εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά. Ο 32χρονος Γκανέζος μέσος, έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και μετά από έντονη πολιορκία του τριφυλλιού, είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» στο 1,5 εκ. ευρώ που του προσφέρουν ετησίως οι πράσινοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο Εσιέν φέρεται να δήλωσε στους Βόκολο, Φύσσα και Αναστασίου με τους οποίους είχε επαφές τις τελευταίες μέρες ότι ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα, έχοντας ενθουσιαστεί με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι αρκετοί φίλοι του συλλόγου θα βρεθούν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν το νέο απόκτημα της ομάδας και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ