Οργια ποδοσφαιριστών στην Ταϊλάνδη και σάλος για τα ρατσιστικά τους σχόλια [εικόνες] - iefimerida.gr

Οργια ποδοσφαιριστών στην Ταϊλάνδη και σάλος για τα ρατσιστικά τους σχόλια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία, βίντεο τριών ποδοσφαιριστών της Λέστερ, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ρατσιστικές εκφράσεις κατά τη διάρκεια οργίων στην Ταϊλάνδη. Ο ένας μάλιστα, είανι ο γιος του προπονητή του συλλόγου, Νάιτζελ Πίρσον.

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται η ομάδα της Λέστερ προκειμένου να δώσει μια σειρά φιλικών αγώνων, μετά το τέλος της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο τρεις παίκτες της, φαίνεται ότι δεν είχαν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο αλλά στα... όργια εκτός αγωνιστικών χώρων. Κυκλοφόρησε μάλιστα βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίου οι Τζέιμς Πίρσον, ο Τομ Χόπερ και Άνταμ Σμιθ χρησιμοποιούν ρατσιστικές και σεξιστικές εκφράσεις κατά των γυναικών, προκαλώντας σάλο στην Αγγλία.

Η Λέστερ δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής επίσημα ενώ αναμένεται με ανυπομονησία και η τιμωρία που θα επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές. Ειδικά από την στιγμή, που ένας από αυτούς είναι και ο γιος του προπονητή.

Οργια ποδοσφαιριστών στην Ταϊλάνδη και σάλος για τα ρατσιστικά τους σχόλια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οργια ποδοσφαιριστών στην Ταϊλάνδη και σάλος για τα ρατσιστικά τους σχόλια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οργια ποδοσφαιριστών στην Ταϊλάνδη και σάλος για τα ρατσιστικά τους σχόλια [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ όργια παίκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ